alu-ramen

decalu aluminium ramen

Aluminium ramen en deuren bieden veel voordelen ten opzichte van andere materialen, te beginnen met het esthetische aspect.

 • Stijlvol en tijdloos design
 • zowel in klassieke, strakke, retro of hedendaagse uitvoering.

Er is een ruim assortiment kleuren beschikbaar voor aluminium ramen en deuren.

 • glanzend, mat
 • metallic afwerking

Deze diversiteit maakt aluminium ramen en deuren geschikt voor:

 • privéwoningen
 • bedrijfsgebouwen
 • projectbouw.

Focus op design

Meerdere designkeuzes zijn beschikbaar en werden uitgewerkt tot in de kleinste details. Zo werden de dichtingen tot een minimale breedte herleid en optimaal geplaatst voor een minimale zichtbaarheid. Decalu profielen hebben de kleinste zichtbare breedte voor een maximale lichtinval zonder aan performantie in te boeten. De volledige reeks is standaard voorzien met verborgen beslag. De afwatering is onzichtbaar zonder gebruik te maken van afdekkapjes om de afwateringskanalen te verbergen.

Gebruiksvriendelijkheid

De Decalu reeks is compatibel met diverse kwalitatieve beslagmerken voor een moeiteloze bediening van uw (schuif)ramen en deuren. Onze Decalu deuren hebben een geïntegreerde anti-bi-metal technologie om vervorming tegen te gaan. Zo sluit uw voordeur perfect in elk seizoen! Het verborgen beslag en de hoogwaardige coatings maken het onderhoud van uw aluminium ramen en deuren een stuk eenvoudiger.

Decalu88 Standard Tijdloze oplossing voor moderne projecten

Tijdloze oplossing voor moderne projecten. Een vlakke buitenzijde met een moderne en tijdloze look & feel. De fijne en slanke profielen maken deze reeks ideaal voor eigentijdse projecten en renovatie.

kenmerken
88 hidden
88 new steel
88 open naar buiten
88 retro
deuren
sliding door
sliding door

Decalu

Decalu88 Standard Tijdloze oplossing voor moderne projecten

Tijdloze oplossing voor moderne projecten. Een vlakke buitenzijde met een moderne en tijdloze look & feel. De fijne en slanke profielen maken deze reeks ideaal voor eigentijdse projecten en renovatie.

U kan het verschil niet meer zien tussen een pvc en aluminium raam of deur!

Decalu94 Retro Rustiek alternatief voor lage-energiewoningen

Ramen met een retrotoets? Het kan dankzij deze profielen met klassieke groefdetails. De Retro-reeks is uiterst geschikt voor de bouw van een landelijke woning of de renovatie van een herenhuis.

Decalu110 steel Creëer het industriële loftgevoel

Deze reeks creëert de ‘steel look’ eigen aan de architectuur van oude industriële gebouwen. Het imiteren van stalen ramen is ideaal in nieuwe eigentijdse woningen en ook in renovatie van bestaande gebouwen en lofts.

Decalu88 New Steel Minimalistisch en strak

De stalen look met een extra dimensie? De New Steel-reeks oogt nog slanker voor een hoogstaand architecturaal eindresultaat.

Decalu88 Hidden Ultraslank profiel voor een oase van licht

Bij de Hidden-reeks zit de raamvleugel volledig verborgen achter het kader. Deze verborgen vleugel leent zich perfect voor uiterst strakke, minimalistische bouwprojecten.

Deze reeks leent zich uitstekend voor gebruik in ultramoderne projecten.

 

Decalu88 Doors Tijdloos en naar wens personaliseerbaar

Dit aluminium deurprofiel combineert naadloos met glas en gelakte alu-sandwichpanelen. Personalisatie naargelang uw voorkeur in freeslijnen, glaspartijen en opzetprofielen is mogelijk. De vlakliggende deur is volledig compatibel met de Decalu raamreeks.

 

Decalu88 folding doors Outdoor living op zijn best

De raamopening optimaal benutten, kan met een schuifvouw- of harmonicadeur. Dit systeem is ook perfect toepasbaar in een poolhouse of een gastenkamer. Met deze nieuwe architecturale raamoplossing vloeien binnen- en buitenruimten naadloos in elkaar over en geniet je optimaal van beiden. Bovendien kan één vleugel als toegangsdeur gebruikt worden.

 

Decalu163 Slide Modulaire ramen met uitzonderlijke thermische prestaties

De Decalu163 slide is enkel verkrijgbaar in hefschuif. Dit systeem is zowel voorzien van mono- als duorail. Zowel binnenals buitenbeglazing is mogelijk, wat de plaatsing van deze ramen aanzienlijk efficiënter maakt. De minimalistische middenstijl garandeert een moderne uitstraling. Dit schuifraam kan voorzien worden van glas tot maximum 400 kg.

 

ALU ramen…een strakke look voor uw nieuwbouw en renovatie

 • profiteert van een levenslange besparing op uw energiefactuur.
 • verhoog de waarde van uw woning op lange termijn.
 • ontvang een duidelijk ramenplan.
 • ontvang een overzichtelijke vrijblijvende offerte.

Hoge K-waarde

Hoogrendementsglas vermindert het warmteverlies met 80%

zelfplaatsers

Plaats zelf ramen en deuren en bespaar tot 50%

prijs / kwaliteit

ramen en deuren ook voor uw budget

Leveren op de werf

eigen plaatsingsdienst

Aanvraag offerte ramen en deuren

Share