ramen in hout

Houten ramen zijn een klassiek type raam gemaakt van houten kozijnen, die al eeuwenlang populair zijn in Europese huizen.

De lijsten zelf zijn er in verschillende vormen en maten, variërend van eenvoudig en rustiek tot meer sierlijke en artistieke ontwerpen. Ze bieden een uitstekende isolatie, waardoor de temperatuur zowel in huis tijdens de wintermaanden als buiten tijdens de zomermaanden constant blijft.

Niet alleen dat, maar houten ramen kunnen ook een interessante esthetiek toevoegen aan de buitenkant van uw huis; afhankelijk van het soort look waar je voor gaat, zijn er talloze stijlen om uit te kiezen! Bovendien kunnen deze houten kozijnen naarmate ze ouder worden een heel uniek karakter aan elk gebouw geven.

Keuze uit drie verschillende inbouwdieptes: 68 mm, 78 mm, 88 mm – in twee houtsoorten: verlijmd massief grenen of meranti

Maco Multi Matic KS beslag met standaard twee anti-inbraakbouten.

Raam voorzien van een blokkering tegen verkeerd plaatsen van de kruk en een vleugellift* microventilatie in een sleuf**

eventueel toepassing van verborgen scharnieren

*Afhankelijk van de raamhoogte

**voor draai-kiepramen

Pakket van twee glazen met een dikte van 24 mm, met een warmtedoorgangscoëfficiënt van Ug=1,0 W/(m 2 K) volgens PN-EN674 in de norm. De mogelijkheid om twee-, drie- of vierglaspakketten toe te passen.

  • Voor Softline 68 mm – max. glaspakket is 32 mm met een warmtedoorgangscoëfficiënt van Ug = 0,8 W/(m 2 K).
  • Voor Softline 78 mm – max. glaspakket is 44 mm met een warmtedoorgangscoëfficiënt van Ug = 0,6 W/(m 2 K).
  • Voor Softline 88 mm – max. glaspakket is 54 mm met warmtedoorgangscoëfficiënt van met drie glaspakket Ug = 0,5 W/(m 2 K) of Ug = 0,3 W/(m 2 K) met vier glaspakket met krypton.

De mogelijkheid om glas toe te passen met verbeterde geluidsisolatie, gehard, veiligheid, anti-inbraak, ornament, zonwerend.

MOGELIJKE HOUTKLEUREN

 

SOORTEN GLAS
Offerte ramen en deuren
Share