Waarom ventileren?

We hebben allemaal nood aan verse én gezonde lucht om goed te kunnen functioneren. Gemiddeld brengen we zo’n 90% van onze tijd binnen door, thuis, op kantoor, op school, …

Concentratiestoornissen, hoofdpijn, duizeligheid, vermoeidheid, irritaties aan de ogen en de luchtwegen, allergieën, astma, … Dit zijn allemaal symptomen die veroorzaakt kunnen worden door een ongezond binnenklimaat en ongezonde ventilatie..

Basisventilatie

Bij Duco’s Vraag gestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen kan voor de toevoer van verse lucht een keuze gemaakt worden uit een zeer uitgebreid gamma zelfregelende (ZR) ventilatieroosters. Dit gaat van standaard zelfregelende roosters die in elk type raam of inbouwsituatie geplaatst kunnen worden, over roosters met geluiddemping voor (licht) geluidbelaste projecten, brandwerende roosters, roosters op maat voor hoogbouw, tot ventilatie en zonwering in één product of elektronisch gestuurde roosters met voorverwarming.

Raamventilatie

Duco heeft een uitgebreid assortiment natuurlijke luchttoevoerroosters voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Voor elke bouwsituatie -plaatsing op glas, tussenregel (kalfplaatsing), op het kozijn of als compacte kalf- heeft Duco een geschikt type rooster.

Duco “VIP” installateur ventilatie en sun control

Textielzonwering

Met het DucoTwin-gamma beschikt Duco over een succesvolle combinatie van ventilatie én zonwering in één en hetzelfde product. Het ventilatierooster zorgt voor verse lucht, het zonweringdoek houdt de zonnehitte buiten nog voor die het raam raakt. Met het DucoScreen gamma kan er geopteerd worden voor enkel een buitenzonweringssysteem.

Duco “VIP”

Fier om u te kunnen melden dat NTB Home VIP installateur is van Duco ventilatie & sun control
Duco's ventilatie- en zonweringsystemen garanderen op een "natuurlijke" manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat.

onze partners

duurzame ramen en deuren…stijlvol bouwen en renoveren

  • profiteert van een levenslange besparing op uw energiefactuur.
  • verhoog de waarde van uw woning op lange termijn.
  • ontvang een duidelijk ramenplan.
  • ontvang een overzichtelijke vrijblijvende offerte.

Hoge K-waarde

Hoogrendementsglas vermindert het warmteverlies met 80%

zelfplaatsers

Plaats zelf ramen en deuren en bespaar tot 50%

prijs / kwaliteit

ramen en deuren ook voor uw budget

Leveren op de werf

eigen plaatsingsdienst

Share